ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ PLEXR

ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ.

Τα μάτια παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο στην έκφραση του προσώπου μας, πολλές φορές όμως με το πέρασμα του χρόνου ή λόγω κληρονομικότητας τα βλέφαρα αποκτούν χαλάρωση και περίσσεια δέρματος, προπέτεια λίπους “σακούλες” με αποτέλεσμα να χάνεται η ζωηρότητα του βλέμματος. Υπάρχουν άτομα που φοβούνται την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής λόγο των πιθανών επιπλοκών αλλά και αισθάνονται ανασφάλεια για το μετεγχειρητικό αποτέλεσμα. Την λύση έρχεται να μας τη δώσει μία νέα μέθοδος που εφαρμόζεται με τη συσκευή PLEXR. Η μέθοδος αυτή είναι ευρέως γνωστή στο εξωτερικό και αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι ότι πιο καινούριο υπάρχει στα πλαίσια της αναίμακτης αισθητικής χειρουργικής.
Η μέθοδος, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους όσους έχουν πρόβλημα ανεξαρτήτου ηλικίας. Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται αφαιρώντας κερατινοκύτταρα μέσω εξάχνωσης. Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο , προκειμένου να αυξάνεται επιλεκτικά η θερμοκρασία σε μία συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στοιβάδες. Γι’ αυτό δεν δημιουργούνται ουλές ή ασυμμετρίες. Δεν υπάρχουν ράμματα, ούτε γίνεται τομή για την αφαίρεση του επιπλέον δέρματος και του λίπους, ούτε τροποποίηση των μυών των βλεφάρων. Η εφαρμογή γίνεται από τον πλαστικό χειρουργό στο ιατρείο με τοπική αναισθησία. Το σημαντικότερο είναι ότι αρκεί μια μόνο συνεδρία για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο ασθενής αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις δραστηριότητές του. Δεν χρειάζεται να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή ούτε ιδιαίτερες και αυστηρές προφυλάξεις.