ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΝΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Η κρυολιπόλυση είναι μία νέα πρωτοποριακή μέθοδος που αντιμετωπίζει οριστικά το επίμονο τοπικό πάχος, επιδεικνύοντας αποτελέσματα ταυτόσημα της λιποαναρρόφησης. Εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική και βασίζεται στην έρευνα του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Η μέθοδος έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων ( FDA ) και είναι το νέο όπλο της πλαστικής χειρουργικής κόντρα στην τοπική συσσώρευση λίπους. Πρόκειται κυριολεκτικά για αναίμακτη λιποαναρρόφηση.

Πως λειτουργεί και τι αποτελέσματα θα έχω?
Τοποθετούνται δύο κεφαλές στα σημεία που υπάρχει το τοπικό λίπος, όπου δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους.

Η εφαρμογή γίνεται με ειδικές αντιπαγωτικές μεμβράνες που τοποθετούνται πάνω στην εκάστοτε περιοχή, ώστε να προστατευτεί το δέρμα.
Κατά την εφαρμογή, η αίσθηση είναι μόνο ένα τράβηγμα της περιοχής, που συνοδεύεται από ελαφριά ψύξη, η οποία σταδιακά χάνεται. Πραγματοποιείται τοπική ψύξη (-6 βαθμούς Κελσίου) καταστρέφοντας μόνο τα λιποκύτταρα και αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.

Οι μελέτες αναφέρουν ότι όταν το λιποκύτταρο ψυχθεί για συγκεκριμένο χρόνο και θερμοκρασία τότε προκαλείται η βιολογική καταστροφή-απόπτωση αυτού και αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος.

Ο ασθενής αρχίζει να βλέπει σημαντική μείωση του συσσωρευμένου λίπους στην θεραπευθείσα περιοχή μετά από 15-20 ημέρες με το μέγιστο αποτέλεσμα σε 3 μήνες. Για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα συνήθως χρειάζονται μόνο 3 συνεδρίες στην ίδια περιοχή.
Με την μέθοδο της κρυολιπόλυσης επιτυγχάνουμε
– Μείωση λίπους 40-45%
– Αδυνάτισμα
– Σμίλευση του σώματος
– Μείωση της Κυτταρίτιδας
– Σύσφιξη

Να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά την θεραπεία ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στην εργασία του. Επίσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν παράλληλα αυστηρές δίαιτες ή συμπληρώματα διατροφής ή κάποιου είδους γυμναστική.